• senda

Produk

  • Katerangan lengkep ngeunaan sprockets hareup

    Katerangan lengkep ngeunaan sprockets hareup

    pedaran lengkep Modél Honda 428-14T-2 liang Bahan 1045,45 # Kaluar diamater diaméterna luar: 61,50 mm + 0,00 / -0,20 mm;Diaméter akar 48,56 mm + 0,0/-0,20 mm;Puseur Liang diaméterna 14,00 mm + 0,05 / -0,0 mm Screw liang M6 * 2 * D30 mm Spline Z6-4 * 17 mm teu karasa 58-62 HRC Kandel 7,0mm + 0,05 / -0,05;Kauntungannana sprockets hareup urang 1. bahan nyaeta 1045, kakuatan tensile bisa ngahontal 633Mpa.2. Beungeut pisan caang jeung mulus.3. Ujung sprocket ...
  • Pabrikan langsung ngajual sprocket Motor séri YR di pasar Indonésia

    Pabrikan langsung ngajual sprocket Motor séri YR di pasar Indonésia

    Bahan: 1045

    perlakuan panas: frékuénsi luhur quenching

    Perlakuan permukaan: Galvanized, dicét, Cr -coated, boliled konéng / hideung atanapi warna séjén

    Paket: Polybag + kotak kertas + karton atawa sakumaha sarat Anjeun

  • Sprocket motor / gear / roda / disc populér di Pasar Amérika Kidul

    Sprocket motor / gear / roda / disc populér di Pasar Amérika Kidul

    Ngaran: FT 110 AX 100 AX 115 GS 120 C-100 GELOMBANG 428-37T (1045)

    Modél ranté: 428

    Huntu: 37T

    Bahan: Kami gaduh 1023 sareng 1045 pikeun pilihan anjeun

    Ketebalan: 6-7mm sakumaha anjeun peryogi

    perlakuan panas: Quenching atawa quenching frékuénsi luhur

    Logo: ngaropéa

    Paket: Baku laut patut

    MOQ: 1000 PCS per ukuran, 3000 PCS sagemblengna

  • NX 150 XLR 125 – 428-50T(1045)

    NX 150 XLR 125 – 428-50T(1045)

    Ngaran: Sprocket motor sareng ranté kit NX 150 XLR 125 - 428-50T (1045)

    Modél ranté: NX 150

    Ketebalan: 6-7mm

    Bahan: Kami gaduh 1023 sareng 1045 pikeun pilihan anjeun

    perlakuan panas: Qunenching atawa quenching frékuénsi luhur

    Perlakuan permukaan: Galvanized, Cr-coated, warna-dicét, pindang konéng, pindang hideung, jsb

    Salila jarak: 20000-30000KM

    Logo: Kustomisasi

    Paket: kantong plastik + kotak kertas + kotak karton

  • Sprockets motor C-100 WAVE – 428-37T (1045)

    Sprockets motor C-100 WAVE – 428-37T (1045)

    Produk ieu populér di pasar Amérika Kidul, perlakuan permukaan bisa dijieun salaku sarat anjeun, urang bisa nyieun kana konéng, hideung, emas, héjo, biru atawa pink.

  • AK47 520-39T

    AK47 520-39T

    Salaku produsén, urang boga kaunggulan saperti kieu:

    1. Urang bisa nampa urutan leutik ngawengku loba model.

    2. harga kami competitve.

    3. Urang boga sistem kadali kualitas ketat, urang bisa ngajamin kualitas.

    4. Simkuring boga tim exporting profésional sarta ngalaman, urang bisa nyadiakeun layanan pangalusna.

  • 1045 Sprocket Hareup Motor 428

    1045 Sprocket Hareup Motor 428

    Pabrik kami, Renqiu City Senda motor parts Co., Ltd. diadegkeun dina 2016, ti harita, kami nyobian ningkatkeun produksi kaluar sareng ngalegaan pasar urang.Dumasar kadali kualitas anu ketat, kaluaran kami parantos ningkat kana 2000 set per dinten, kami gaduh langkung ti 100 karyawan di pabrik sareng 20 karyawan di kantor.

  • Motor sprocket PABRIK AK47-520-43T

    Motor sprocket PABRIK AK47-520-43T

    Produk ieu populér di pasar Amérika Kidul, perlakuan permukaan bisa dijieun salaku sarat anjeun, urang bisa nyieun kana konéng, hideung, emas, héjo, biru atawa pink.

  • Gear transmisi motor CB 110 kalayan cingcin - 428-42T (1045)

    Gear transmisi motor CB 110 kalayan cingcin - 428-42T (1045)

    Sprocket motor dibagi jadi sprocket hareup jeung sprocket pungkur.Salaku alat transmisi motor, éta dipaké pikeun ngajalankeun sprockets pungkur motor ngaliwatan ranté.

  • Sprocket pungkur motor CG 125 ML TURUNA CM 185T GL 145 428-37T (1045)

    Sprocket pungkur motor CG 125 ML TURUNA CM 185T GL 145 428-37T (1045)

    Sprocket pungkur disebut oge sprocket badag, jeung sprocket hareup disebut sprocket leutik.Numutkeun ranté cocog béda, parameter ukuranana béda.Sprocket bisa dibagi kana 420, 428, 520, 530 jeung 530, jsb tilu jenis kahiji leuwih umum.

  • Gear motor CG 125 TITAN (00) ESKSCARGO WITH RING – 428-44T (1045)

    Gear motor CG 125 TITAN (00) ESKSCARGO WITH RING – 428-44T (1045)

    Sprocket motor dibagi jadi sprocket hareup jeung sprocket pungkur.Salaku alat transmisi motor, éta dipaké pikeun ngajalankeun sprockets pungkur motor ngaliwatan ranté.

    Bahan: aya seueur jinis bahan sprocket pungkur.Anu paling umum di pasar nyaéta 1023 sareng 1045, dimana 1045 rada luhur dina hal karasa sareng kakuatan tensile, sareng harga relatifna ogé langkung luhur.Bahan tina spocket hareup lolobana Front 20CrMn.

  • Motor Patalina Chain 420/428/520

    Motor Patalina Chain 420/428/520

    jasa naon bisa kami nyadiakeun?

    Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF;

    Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR, JPY, CAD;

    Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, D / P, D / A;

    Basa Diucapkeun: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Jerman, Perancis, jsb.