• senda

Ngubaran unggal pesenan kalayan profési lengkep sareng ikhlas

Kami ngagaduhan pesenan dina bulan Juli, palanggan ti Vietnam nempatkeun pesenan pameseran langsung ka perusahaan kami. Kusabab ieu mangrupikeun kerjasama anu munggaran, sareng PO, nasabah ngirim spésifikasi lengkep sareng ukuran modél, perawatan permukaan sareng sarat pakét. products.The customer pisan profésional sarta strict.We mastikeun sakabeh rinci deui saméméh production.All seemed euweuh masalah.

9

 

Urang ngubaran unggal customer hiji urutan devery kalawan 100% profési jeung responsiblity.We pariksa sagala produk 3 kali salila prosedur produksi.Soon produksi bakal réngsé, aya model dina urutan seeming teu normal.Our prodcution jalma tanggung jawab, Mr. .Liu nyarios yén data modél éta henteu leres, anu parantos dikonfirmasi ku nasabah sateuacan produksi. , urang tiasa rengse prodution sakumaha instruksi konsumén, kumaha ogé Mr.Liu maksa yén data éta incorrect.Mr Liu mangrupa worder heubeul di pabrik urang pikeun 21 years.He bisa nyieun sagala.sprocketsdina hiji glance, manéhna ogé boga pangalaman euyeub ngeunaan prodcutingsprocketskeur loba nagara jeung wawuh jeung preferensi pasar loacal konsumén. Jadi kuring dikonfirmasi deui jeung nasabah! Kuring ngajelaskeun naha urang keukeuh data teu bener. Tungtungna konsumén manggihan aya bener kasalahan badag dina data, lamun teu kapanggih , bakal aya masalah badag dina ngajual sanggeus barang anjog.

Palanggan éta pisan nganuhunkeun ka kami, tapi naon anu kami hoyong nyarioskeun nyaéta yén ieu mangrupikeun tanggung jawab kami. Salaku produsén, unggal produk anu dikirim ti pabrik kami, bakal aya dina tanggung jawab kami, kami hoyong palanggan puas sareng produk. sanggeus narima them.Quality nyaeta akar produsén sarta kajembaran anu pangalusna métode pamasaran urang.Kami baris ngubaran unggal urutan kalawan 100% profési jeung kajembaran.

10


waktos pos: Aug-25-2022