• senda

Produksi jeung jualan produk urang

Sprocket motor mangrupikeun bagian anu penting dina asesoris motor sareng kalebet kana kisaran bagian presisi.Produksi na merlukeun syarat teknis tinggi.Kontrol data anu akurat sareng sakedik kasalahan bakal nyababkeun produk henteu tiasa dianggo.

Sprocket dibagi kana kabayang hareup jeung kabayang pungkur, nu dipaké babarengan jeung ranté pikeun ngabentuk sistem transmisi motor, jadi spésifikasi tina sprocket raket patalina jeung spésifikasi ranté ngarojong na.

Sateuacan ngamimitian produksi, kami nganggo téknologi gambar CAD pikeun ngadamel gambar anu lengkep pikeun konfirmasi para nasabah dumasar kana kabutuhan sareng déskripsi para nasabah.Datana bakal akurat dugi ka 0.01mm.Saatos konfirmasi konsumén ', urang ngamimitian produksi.

Léngkah produksi utama nyaéta: motong kana piring buleud, flattening, motong kembang, flattening, hobbing, trimming, perlakuan panas, sandblasting, galvanizing, nyirian jeung bungkusan.Sajaba ti éta, sababaraha prosés produksi diperlukeun ku konsumén ogé bakal ditambahkeun.Contona, sababaraha model sprockets kudu liang screw Recessed, cangkang digging atawa cingcin luhur, sarta kami bakal ngahasilkeun aranjeunna luyu ketat jeung sarat konsumén.

Produksi sprockets motor geus ngabentuk industri badag di Kota Renqiu.Kaseueuran pabrik diadegkeun dina dua dasawarsa ka pengker, utamina nganggo alat produksi kuno, sareng mangrupikeun industri intensif tanaga gawé, seueur perusahaan ogé parantos ngamimitian ngarobih kana mode produksi anu langkung otomatis.Contona, stamping terpadu bisa simplify tilu prosés aslina kana hiji prosés, nu greatly ngaheéat waragad, ngaronjatkeun efisiensi sarta brings konsumén pangalaman beuli hadé.

Baheula, loba pabrik ngan ukur produksi, lajeng cooperated jeung pausahaan dagang asing pikeun mercayakeun aranjeunna kalayan ékspor, sabab teu boga tim ékspor profésional pikeun beroperasi.Ieu ampir ngaronjatkeun biaya operasi, kukituna ngaronjatkeun harga ahir produk.Pabrik kami ngagaduhan tim bisnis ékspor profésional, ku kituna urang tiasa ngontrol produksi, penjualan sareng transportasi dina panangan urang sorangan, anu henteu ngan ukur ngahemat biaya, ngirangan harga produk di pasar terminal, tapi ogé nyayogikeun palanggan kualitas anu langkung luhur sareng jaminan waktos. , sareng upami aya masalah.


waktos pos: Jun-27-2022