• senda

Pangwangunan Senda ti 2018 dugi ka 2022

Sprockets motor Senda diadegkeun dina 2016, salaku produsén, urang difokuskeun kualitas produk sadaya waktu, kalawan iman "kualitas nyaéta kahirupan produsén sarta kiridit téh akar" jeung nerapkeun tina iman, kaluaran jeung jualan. volume parusahaan urang terus ngaronjatkeun ti 2016 mun 2018. Naon deui, laju keluhan nurun tina 1,6% ka 0,1%, hartina ampir kabéh meuli anu cooperated kalawan kami wareg jeung kualitas sarta layanan kami disadiakeun sarta unggal pesenan meunang pangakuan maranéhanana. .

Ti Januari 2020, kusabab COVID-19, sadaya produksi sareng pangiriman barang kedah dieureunkeun lengkep, ieu mangrupikeun hit serius pikeun sadaya supplier sareng eksportir Cina.Kabéh nu datang ti luar nagari dilarang datang sarta sakabeh pameran kudu dibatalkeun.Ti harita kami mimiti ngajalajah metode penjualan online ngalangkungan Website B2B.

Saatos éksplorasi sababaraha bulan, urang suksés mendakan palanggan énggal sareng ngawangun kerjasama anu kuat sareng panjang.

Kaluaran kami terus ningkat sacara umum ti 2018 ka 2021 sapertos di handap ieu:

Pangwangunan Senda ti 2018 dugi ka 2022

Sprocket motor mangrupikeun standar industri anu dilaksanakeun dina 30 Nopémber 2019. Standar ieu netepkeun istilah sareng definisi, syarat dasar, syarat téknis, metode tés, aturan sareng tanda pamariksaan, transportasi sareng neundeun, sareng komitmen kualitas sprocket motor.

Kalayan palaksanaan aturan lengkep, Industri sprocket motor boga garis handap ngembangkeun leuwih standardized jeung standar industri, nu nyadiakeun rujukan tur spésifikasi pikeun urang jang meberkeun nguatkeun konstruksi urang sorangan sarta ngaronjatkeun standar perusahaan.

Urang pageuh yakin yén urang bisa ngahontal jangka panjang tur ngembangkeun solid sarta boga tempat di pasar internasional pikeun produksi jeung ékspor sprockets motor ku ngadalikeun kualitas internal, mastikeun abiding ku credibility externally, persisting dina inovasi, terus muka nepi anyar. widang, sarta raket nuturkeun paménta pasar pikeun reformasi perusahaan.


waktos pos: Jun-27-2022