• senda

Warta

  • Kumaha ngamekarkeun sareng ngajaga konsumén global

    Kumaha ngamekarkeun sareng ngajaga konsumén global

    Kalayan ngembangkeun internét global, beuki loba pabrik Cina mimiti ngalakukeun ékspor produk maranéhanana langsung ka pembeli asing, tapi teu ngaliwatan pausahaan dagang.Métode naon anu anjeun terang pikeun milarian palanggan ti luar negeri?1.platform B2B.Ieu mangrupikeun cara anu paling umum pikeun ngahubungi ...
    Maca deui
  • Pangaruh Nilai Tukar Dollar AS kana Impor jeung Ékspor Perdagangan Luar Negri

    Pangaruh Nilai Tukar Dollar AS kana Impor jeung Ékspor Perdagangan Luar Negri

    Nu anyar, Nilai tukeur tina dollar AS ngalawan RMB geus rising, megatkeun ngaliwatan 7.0.Naon dampak ieu dina industri ékspor perdagangan luar nagri Cina?Kumaha urang kudu nungkulan eta?Métode penentuan parobahan kurs ku parobahan syiar moneter internasional...
    Maca deui
  • Ngubaran unggal pesenan kalayan profési lengkep sareng ikhlas

    Ngubaran unggal pesenan kalayan profési lengkep sareng ikhlas

    Kami ngagaduhan pesenan dina bulan Juli, palanggan ti Vietnam nempatkeun pesenan pameseran langsung ka perusahaan kami. Kusabab ieu mangrupikeun kerjasama anu munggaran, sareng PO, nasabah ngirim spésifikasi lengkep sareng ukuran modél, perawatan permukaan sareng sarat pakét. produk.Palanggan anu ver...
    Maca deui
  • Produksi jeung jualan produk urang

    Produksi jeung jualan produk urang

    Sprocket motor mangrupikeun bagian anu penting dina asesoris motor sareng kalebet kana kisaran bagian presisi.Produksi na merlukeun syarat teknis tinggi.Kontrol data anu akurat sareng sakedik kasalahan bakal nyababkeun produk henteu tiasa dianggo.Sprocket dibagi kana kabayang hareup jeung kabayang pungkur ...
    Maca deui
  • Pangwangunan Senda ti 2018 dugi ka 2022

    Pangwangunan Senda ti 2018 dugi ka 2022

    Sprockets motor Senda diadegkeun dina 2016, salaku produsén, urang difokuskeun kualitas produk sadaya waktu, kalawan iman "kualitas nyaéta kahirupan produsén sarta kiridit téh akar" jeung nerapkeun iman, kaluaran jeung jualan. volume perusahaan kami k...
    Maca deui
  • Budaya motor

    Budaya motor

    Lamun datang ka munggaran di dunya, Anjeun bisa jadi inget nu manggihan telepon mimiti jeung televisi, sarta tangtu, Carl Benz, nu manggihan mobil munggaran di dunya.Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan motor roda dua munggaran di dunya.Lalaki anu nimukeun ...
    Maca deui