• senda

Gear transmisi motor CB 110 kalayan cingcin - 428-42T (1045)

Katerangan pondok:

Sprocket motor dibagi jadi sprocket hareup jeung sprocket pungkur.Salaku alat transmisi motor, éta dipaké pikeun ngajalankeun sprockets pungkur motor ngaliwatan ranté.


Rincian produk

Tag produk

Gear transmisi motor

Sprocket motor téh consumable sarta kudu diganti rutin.The 1023 bisa dipaké pikeun 15000-20000km, sedengkeun 1045 pikeun 20000-30000km.Khususna, sprocket saatos perlakuan panas gaduh karasa anu langkung luhur sareng umur jasa anu langkung panjang.
Analisis bahan 1045(S45C):

C Si Mn Cr Ni Cu
0,42 ~ 0,50 0.17~0.37 0,50~0,80 ≤0.25 ≤0.30 ≤0.25

Teu karasa sanggeus quenching: 55-60HRC.

perlakuan panas: ngan 1045 bahan bisa tunduk kana perlakuan panas pikeun tujuan nyieun sprocket harder tur leuwih awét.Aya dua cara umum perlakuan panas, hiji perlakuan panas frékuénsi luhur ukur keur huntu, sarta séjén nyaéta quenching perlakuan panas pikeun sakabéh sprocket.

Alat transmisi motor1
Alat transmisi motor2
Alat transmisi motor3

Parameter

Ngaran CB 110 kalawan cingcin
Bahan 1045
Modél 428
Huntu 42T
Diaméter liang jero 76 mm
Diaméter akar 161,4 mm
Diaméterna kaluar 174,5 mm
Kandelna 6-7 mm
Beungeut Galvanized atanapi coated
perlakuan panas quenching frékuénsi luhur

Logo, tanda jeung bungkusan.
Kustomisasi salaku sarat anjeun.
Ngajalankeun Kilometrage: 25000 kilométer
● karasa: 40-50HRC
● Surface Treatment: finish diri, zincing, Éléktroforésis, chroming, nickling, sandblasting, oksidasi jsb.
● Métode Dijual: pabrik, jasa OEM.
● Diterangkeun Time: leuwih ti 15 poé, accorging kana kuantitas anjeun sarta sarat lianna.

Kusabab kajembaran kami dina nawiskeun palayanan anu pangsaéna pikeun klien kami, pamahaman kabutuhan anjeun sareng rasa tanggung jawab anu langkung ageung pikeun ngeusian sarat pesenan, kami parantos nampi kapercayaan para pembeli di sakuliah dunya.Ngabogaan akumulasi pangalaman berharga di cooperating jeung konsumén asing, produk urang anu ngajual ogé di Amérika, Éropa, Amérika Kidul jeung Asia produk markets.Our anu dijieun ku mesin komputerisasi modern jeung alat.Samentara éta, produk urang nu m nufactured nurutkeun standar kualitas luhur, sarta complying kalawan kriteria standar canggih internasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami