• senda

Sprocket pungkur motor CG 125 ML TURUNA CM 185T GL 145 428-37T (1045)

Katerangan pondok:

Sprocket pungkur disebut oge sprocket badag, jeung sprocket hareup disebut sprocket leutik.Numutkeun ranté cocog béda, parameter ukuranana béda.Sprocket bisa dibagi kana 420, 428, 520, 530 jeung 530, jsb tilu jenis kahiji leuwih umum.


Rincian produk

Tag produk

Sprocket pungkur motor

Bahan: aya seueur jinis bahan sprocket.Anu paling umum di pasar nyaéta 1023 sareng 1045, dimana 1045 rada luhur dina hal karasa sareng kakuatan tensile, sareng harga relatifna ogé langkung luhur.

perlakuan panas: ngan 1045 bahan bisa tunduk kana perlakuan panas pikeun tujuan nyieun sprocket harder tur leuwih awét.

Sprocket pungkur motor2
Sprocket pungkur motor1
Sprocket pungkur motor0

Parameter

Ngaran CB 110 kalawan cingcin
Bahan 1045
Modél 428
Huntu 42T
Diaméter liang jero 76 mm
Diaméter akar 161,4 mm
Diaméterna kaluar 174,5 mm
Kandelna 6-7 mm
Beungeut Galvanized atanapi coated
perlakuan panas quenching frékuénsi luhur

FAQ

1. Dupi anjeun ngirim kuring sampel?
Sumuhun urang bisa ngirim Anjeun sampel pikeun mariksa kualitas urang.Anjeun peryogi mayar fee sampel, tapi kami bakal ngabalikeun duit anjeun sakali anjeun nempatkeun urutan bulk ti kami.

2. Naha anjeun gaduh kamampuan desain?
Kami produsén, sarta bisa nyadiakeun layanan custom dijieun, ngan ngirim gambar atawa sampel, sarta nu anyar bakal dijieun.

3. Dupi abdi tiasa nambahkeun logo kuring dina bagian motor?
Leres, OEM sareng ODM sayogi pikeun kami.Tapi anjeun kedah ngirim surat otorisasi Merek Dagang.

4. Naon istilah pembayaran anjeun?
Mayar<=1000USD, 100% sateuacanna.Mayar> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.
Salaku produsén, urang boga kaunggulan saperti kieu:
1. Urang bisa nampa urutan leutik ngawengku loba model.
2. harga kami competitve.
3. Urang boga sistem kadali kualitas ketat, urang bisa ngajamin kualitas.
4. Simkuring boga tim exporting profésional sarta ngalaman, urang bisa nyadiakeun layanan pangalusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami