• senda

Gear motor CG 125 TITAN (00) ESKSCARGO WITH RING – 428-44T (1045)

Katerangan pondok:

Sprocket motor dibagi jadi sprocket hareup jeung sprocket pungkur.Salaku alat transmisi motor, éta dipaké pikeun ngajalankeun sprockets pungkur motor ngaliwatan ranté.

Bahan: aya seueur jinis bahan sprocket pungkur.Anu paling umum di pasar nyaéta 1023 sareng 1045, dimana 1045 rada luhur dina hal karasa sareng kakuatan tensile, sareng harga relatifna ogé langkung luhur.Bahan tina spocket hareup lolobana Front 20CrMn.


Rincian produk

Tag produk

Analisis bahan 1045(S45C).

C Si Mn Cr Ni Cu
0,42 ~ 0,50 0.17~0.37 0,50~0,80 ≤0.25 ≤0.30 ≤0.25

Teu karasa sanggeus quenching: 55-60HRC.
Kualitasna ogé langkung saé tibatan anu baheula.Sprocket motor téh consumable sarta kudu diganti rutin.The 1023 bisa dipaké pikeun 15000-20000km, sedengkeun 1045 pikeun 20000-30000km.Khususna, sprocket saatos perlakuan panas gaduh karasa anu langkung luhur sareng umur jasa anu langkung panjang.

Gear motor CG 125
Gear motor CG 125-1
Gear motor CG 125-2
Gear motor CG 125-3

Parameter

Ngaran Motor gear CG 125 kalawan cingcin
Bahan 1045
Model jas TITAN ESKSCARGO
Modél 428
Huntu 44T
Diaméter liang jero 76 mm
Diaméter akar 161,4 mm
Diaméterna kaluar 174,5 mm
kandelna 6-7 mm
beungeut Galvanized atanapi coated
perlakuan panas quenching frékuénsi luhur

Logo: Laser
Kustomisasi salaku sarat anjeun.
Istilah pamayaran: 30% T / T prepayment, sarta kasaimbangan saméméh kiriman atawa ngalawan salinan B / L.
Paket: kantong plastik + kotak kertas + kotak karton atawa sakumaha sarat Anjeun.
1. Galvanized atanapi séng plated.
2. Chrome plating.
3. Plating élétroforétik.
4. Sandblasting.
5. ngagosok kusam.
6. Semprot pagawean.

perlakuan panas: frékuénsi luhur, quenching / carburization, ngaronjatkeun karasa jeung kakuatan tensilegalvanize warna-Séng pikeun panyalindungan karat.
1. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan sprocket motor, mangga bageur nawaran reureuh di ngirim gambar anjeun / gambar kalawan sarat lengkep, urang ogé bisa ngamekarkeun produk dirancang husus Anjeun.
2. Nyadiakeun layanan OEM, urang tiasa ngadamel logo dina produk pikeun konsumén.
3.We bakal masihan anjeun harga kalapa kami pikeun rujukan tur jasa nyugemakeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami