• senda

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Produk perusahaan ngadopsi metode CAD sareng CAM pikeun ngarancang sareng manufaktur, kami milih baja kualitas luhur sareng metode pangolahan canggih kalayan cara kontrol kualitas anu ketat, ku kituna pikeun mastikeun kualitas produk.Produk urang utamana diékspor ka Asia Tenggara, Afrika, Amérika Kidul, Eropa jeung nagara jeung wewengkon séjén.Urang bisa ngaropea diménsi kalawan CAD na CAM métode design sakumaha gambar, urang ogé bisa ngaropea logo, tanda na pakét sakumaha sarat Anjeun.

Senda1

Senda sprockets mangrupakeun pabrik profésional, specializing dina produksi sprocket motor, ranté industri jeung gears.

Senda2

Pabrik urang disetél dina taun2006, kahiji salaku produsén wungkul.Kusabab 2016, kami geus dimimitian bisnis ékspor urang, kami supplier sahiji distributor pangbadagna suku cadang motor di Lation America, urang geus diteundeun bisnis jeung aranjeunna dina 7 taun ka tukang tur jadi babaturan pangalusna salila gawé babarengan kami dumasar kana produk kualitasna alus sarta. kasatiaan jeung kiridit barang saling.

Pabrik kami aya di kota Renqiu, anu mangrupikeun daérah produksi sprocket sareng gear panggedéna di Cina.Kaunggulan inductrial ngamungkinkeun urang nyayogikeun kualitas pangsaéna dina harga anu kompetitif.Pabrik urang gaduh10 jalur produksiPikeun ngajamin kaluaran sareng efisiensi, urang ogé gaduh desain produk sareng tim pamariksaan kualitas sareng tim ékspor profésional pikeun nyayogikeun jasa anu paling laris sareng saatos jual.

Kauntungannana

Urang tiasa nampi pesenan leutik kalebet seueur model.

harga kami competitve.

Kami ngagaduhan sistem kadali kualitas anu ketat,
urang tiasa ngajamin kualitas.

Simkuring boga tim exporting profésional sarta ngalaman,
urang bisa nyadiakeun layanan pangalusna.

Kami yakin yén kualitas produk mangrupikeun awal pikeun perusahaan salamet, sareng integritas mangrupikeun pondasi pikeun gawé babarengan sareng pamekaran jangka panjang.Kami komitmen pikeun ngawangun merek sareng milarian kerjasama jangka panjang sareng silaturahim dina bisnis.

Mudah-mudahan urang tiasa gotong royong ka hareup.

Senda3