tentang Kamisenda

Senda
suku cadang motor co., Ltd.

Senda sprockets mangrupakeun pabrik profésional, specializing dina produksi sprocket motor, ranté industri jeung gears.
Pabrik urang disetél dina taun 2006, mimitina salaku produsén wungkul.Kusabab 2016, kami geus dimimitian bisnis ékspor urang, kami supplier sahiji distributor pangbadagna suku cadang motor di Lation America, urang geus diteundeun bisnis jeung aranjeunna dina 7 taun ka tukang tur jadi babaturan pangalusna salila gawé babarengan kami dumasar kana produk kualitasna alus sarta. kasatiaan jeung kiridit barang saling.

company_intr_img1

Pilih kami

Simkuring boga tim exporting profésional sarta ngalaman, urang bisa nyadiakeun layanan pangalusna.

  • Urang tiasa nampi pesenan leutik kalebet seueur model.

    Urang tiasa nampi pesenan leutik kalebet seueur model.

  • harga urangnyaeta competitve.

    harga urang
    nyaeta competitve.

  • Kami ngagaduhan sistem kadali kualitas anu ketat.

    Kami ngagaduhan sistem kadali kualitas anu ketat.

Senda

News didatangan konsumén

  • warta

    Ngubaran unggal pesenan kalayan profési lengkep sareng ikhlas

    Kami ngagaduhan pesenan dina bulan Juli, palanggan ti Vietnam nempatkeun pesenan pameseran langsung ka perusahaan kami. Kusabab ieu mangrupikeun kerjasama anu munggaran, sareng PO, nasabah ngirim spésifikasi lengkep sareng ukuran modél, perawatan permukaan sareng sarat pakét. produk.Palanggan anu ver...

  • warta

    Produksi jeung jualan produk urang

    Sprocket motor mangrupikeun bagian anu penting dina asesoris motor sareng kalebet kana kisaran bagian presisi.Produksi na merlukeun syarat teknis tinggi.Kontrol data anu akurat sareng sakedik kasalahan bakal nyababkeun produk henteu tiasa dianggo.Sprocket dibagi kana kabayang hareup jeung kabayang pungkur ...

  • warta

    Pangwangunan Senda ti 2018 dugi ka 2022

    Sprockets motor Senda diadegkeun dina 2016, salaku produsén, urang difokuskeun kualitas produk sadaya waktu, kalawan iman "kualitas nyaéta kahirupan produsén sarta kiridit téh akar" jeung nerapkeun iman, kaluaran jeung jualan. volume perusahaan kami k...

  • warta

    Budaya motor

    Lamun datang ka firsts dunya, Anjeun bisa jadi inget nu manggihan telepon mimiti jeung televisi, sarta tangtu, Carl Benz, nu manggihan mobil munggaran di dunya.Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan motor roda dua munggaran di dunya.Lalaki anu nimukeun ...